Retail Monitoring

Retail Monitoring

Naša Retaile Monitoring usluga je kreirana da bi i proizvođačk kao i trgovački  mogli imati koristi , ko ima potrebu za ključne podatke u donošenu i poboljšanju marketing odluka i biznis modela.

Možemo obezbediti pristup našoj jedinstenoj bazi podataka koja sadrži sveobuhvatne podatke promo kataloga, Izdatih od strane velikih trgovačkih lanaca, na nacionalnom regionalnom i lokalnom nivou.Pristupom ovim podacima vam omogućava uvid u konkurentsku marketing strategiju, pregled cena i promo aktivnosti  konkurencije u trgovinama.

Dizajniran da poveća učinak, i steknu neprocenjivu marketinšku inteligenciju, naša usluga etrgovine, newslettera, bilbord i monitoringom štampe, će vam pomoći da držite korak sa dešavanjima na tržištu i obnavljanju svoje strategije u skladu sa tim.


Leaflet Monitoring

Ulaganje u MI je od ključnog značaja za one koji žele da napreduju u visoko konkurentom okruženju maloprodaje. Sa promo katalozima koja čini otprilike 17% od prodaje, efikasno praćenje kataloga je obavezna. Pristup našoj bazi vam omogućava praćenje, analize i brzo reagovanje na aktivnosti konkurencije. Bilo da je potpun pristup bazi, ili specifičan izveštaj taylor made za vas, naša usluga praćenja kataloga ima sposobnost da isporuči izvrstnu analizu, i okupi informacije iz svih kategorija. Praćenja kataloga za MI, uključuje evidenciju aktualnih promocija, price alert, operativnih kalendara, i bazu slika.

Nudimo vam pet opcija pristupa za trgovce: (1) Preformatted Newsletter, (2) Category Flash, (3) Promo Review, (4) Promo Leaflet Price Validation (5) Ad Hoc Special Analize.

Kliknite ovde za primere


Billboard monitoring

Svake nedelje naša ekipa snima sve bilborde u specifičnom oblastu. Informacije o trenutnim promocijama su uključeni u našu bazu, i monitoring system. Korisnici mogu veoma lako pretražiti po datumu, brendu ili kategoriji


Monitoring Štampe

Naša ekipa skuplja informacija o promocijama koja su objavljena u štampi, na nacionalnom i regionalnom nivou. Možete analizirati postojeće i prošle promocije. Informacije uključuje fotografije, kategoriju, brend, cenu, vreme/datum i trgovca. Drvo kategorija će vam pomoći da nađete sve promocije za traženi tip proizvoda.


Newsletter Monitoring

Sad možete pristupiti i pregledati sve newslettere FMCG trgovaca. Držite vaš inbox čistim –sve informacije o trenutnim promocijama na jednom mestu.


Praćenje Etrgovina

Sve informacije o online FMCG trgovinama u prehrambenoj kategoriji, uključujući fotografije, robne marke, cene, opis i EAN ako je moguće. Možete izabrati trgovca i uporediti cene, ili najnovije fotografije proizvoda. Praćenje Etrgovina je deo naše 360 Dataview usluge


Mobile Marketing
Social Media Marketing
Trend Book

Kliknite ovde za dobijanje primera.

Pošaljite nam vaš broj Nazvaćemo vas!